Credit cu istoric negativ: Cea mai buna alternativa de imprumut

Înainte de anii 1980, industria bancară era, în mare măsură, dominată de bănci, uniuni de credit și societăți de construcții. Cu toate acestea, după ce industria bancară a fost dereglementată, creditorii nebancari s-au impus ca o alternativă atractivă pentru cumpărătorii de case.

Creditele nebancare pentru locuințe au contribuit la creșterea competitivității pieței, iar acest lucru le-a oferit cumpărătorilor de locuințe mai multe opțiuni atunci când vine vorba de credite pentru locuințe, rate și caracteristici. Deși fiecare tip de creditor are meritele sale, am prezentat câteva puncte cheie pe care ar putea fi necesar să le luați în considerare atunci când vă revizuiți opțiunile de împrumut pentru locuință.

Ce este un creditor nebancar și cum poți obține un credit cu istoric negativ?

Un creditor nebancar aparține unei instituții financiare care nu este o bancă. Creditorii nebancari includ o varietate de instituții financiare care oferă produse de împrumut pentru locuințe si nu numai. Acești creditori alternativi sunt deținute private și nu companii mutuale, așa că acest lucru tinde să afecteze sfera serviciilor lor în comparație cu o bancă stabilită. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, consumatorii sunt încă capabili să găsească împrumuturi de bază și superioare nebancare pentru locuințe,, credite ipotecare inverse și împrumuturi neperformante.

În cele din urmă, poate fi important să rețineți că există anumite caracteristici de împrumut pentru locuințe pe care este posibil să nu le puteți găsi cu un împrumut nebancar. Acest lucru se datorează faptului că serviciile precum cardurile de credit nu sunt disponibile cu creditorii nebancari.

Considerații cheie atunci când alegeți un creditor nebancar

Tarife atractive

Cu împrumuturile nebancare, consumatorii pot găsi rate și comisioane mai generoase atunci când explorează piața. Întrucât creditorii nebancari sunt deținute de privat, aceștia au o mai mare flexibilitate în ceea ce privește modul în care își pot reduce ratele pentru a rămâne competitivi cu băncile mari.

Criterii mai puțin restrictive

Spre deosebire de împrumuturile bancare, împrumuturile nebancare pentru locuințe pot avea criterii financiare mai puțin restrictive pentru ca solicitanții să le promoveze. Prin urmare, creditele cu istoric negativ nebancare ar putea fi potrivite pentru dvs. dacă aveți doar un credit mediu și nu ați reușit să obțineți aprobarea pentru un împrumut pentru locuință cu un creditor important.

Prietenos pentru lucrători independenți

Datorită istoricului de credit strict și câștigând cerințele pe care băncile le au pentru cumpărătorii de case independenți, mulți consumatori apelează la creditori nebancari. Din fericire, creditorii nebancari tind să ofere împrumuturi pentru locuințe personelor care desfășoară activități independente, chiar dacă acestea ar fi putut fi refuzate de o bancă tradițională.

Există si alte lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un împrumut nebancar. Primul este că majoritatea împrumuturilor nebancare sunt mult mai accesibile decât cele de la băncile tradiționale, deoarece acestea ofera si credit cu istoric negativ. De asemenea, persoanele cu un credit rău pot considera că împrumuturile nebancare sunt o soluție bună pentru situația lor personală.

Acestea pot fi mai ieftine decât un credit ipotecar obișnuit și mai flexibile în ceea ce privește momentul în care împrumutul este rambursat. Cel mai important lucru de reținut atunci când alegeți un credit cu istoric negativ nebancar este că acestea reprezintă o soluție perfectă pentru toată lumea. De fapt, ele sunt de obicei ideale pentru persoanele cu un credit rău și nevoi pe termen scurt.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *