One credit ifn: opțiunea perfectă pentru sanatatea si frumusețea ta

În zilele noastre, să faci față multiplelor cheltuieli care se acumulează lună de lună nu este ușor, mai ales când apar situații neașteptate care necesită o anumită putere financiara. În ultimii ani, a apărut un nou tip de concept pentru îngrijirea personală. Exista credite pentru sănătate și frumusețe, care se încadrează în categoria creditelor personale, care pot fi solicitate pentru a suporta costurile diverselor tratamente și achiziții. Oricum a investi in sanatatea proprie este un gest de bun simt și orice leu pe care îl plătești pentru asta are o valoare inestimabilă. Și pentru ca se știe ca sanatatea este neprețuită, One credit ifn vine în întâmpinarea tuturor celor care își doresc sa aiba grija de ei, oferind credite la dobanzi avantajoase. Aflați totul despre cum sa luați un credit pentru a va asigura sănătatea și frumusețea.

Împrumutul tău pentru sănătate și frumusețe de la One credit ifn

Creditele pentru sănătate și frumusețe pot fi solicitate din următoarele motive:

❖        sănătate și îngrijire medicală, cum ar fi vizite la specialiști și controale stomatologice;

❖        chirurgie generală și estetică;

❖        ședințe de kinetoterapie sau reabilitare;

❖        tratamente spa sau wellness;

❖        achiziționarea de echipamente de antrenament;

❖        abonament la o sală;

❖        sesiuni de masaj.

Este vorba despre o gamă largă de posibilități, unele necesare, altele de clasificat mai degrabă drept “mofturi”, deși sunt motive suficiente pentru a solicita un împrumut.

Cum să aplici pentru un împrumut pentru sănătate și frumusețe de la One credit ifn

Există două modalități de a solicita și de a obține un împrumut pentru sănătate și frumusețe:

contactați o institutie de credit, care va acorda împrumutul sub forma unui credit de nevoi personale;

contactați direct centrul de tratament și wellness în cauză care, dacă are o înțelegere cu o instituție de credit, va aranja împrumutul sub forma unui credit alocat (în scopuri medicale).

Valoarea acestor împrumuturi este foarte variabilă. În unele cazuri ele pot ajunge până la cateva zeci de mii de lei și pot acoperi toate cheltuielile care trebuie efectuate.

Ca și în cazul tuturor tipurilor de împrumuturi, cel interesat trebuie să îndeplinească anumite cerințe, necesare plății datoriei, care sunt de obicei următoarele:

să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani;

să aibă o sursă de venit demonstrabilă, în calitate de angajat (salariat, persoana fizica autorizata sau liber profesionist) sau pensionar;

să aibă o vechime minimă, care este în mod normal de 6 luni pentru diversele categorii de persoane;

au un istoric si un scor de credit decente, ceea ce înseamnă că nu au fost raportați ca rău platnici.

Intrucat împrumuturile prezinta datorii riscante dintr-o mare varietate de motive, este posibil ca o instituție să decidă să se protejeze împotriva riscului de insolvență. În consecință, pe lângă cerințele menționate mai sus, vor fi necesare garanții suplimentare, precum subscrierea unei polițe de asigurare sau semnătura unui co-debitor. Aceasta este o a doua semnătură aplicată pe contractul de împrumut, nu de către beneficiar, ci de către un garant, care, făcând aceasta, se declară responsabil pentru restituirea capitalului în caz de insolvență.

Dar nu va speriați de aceste perspective! Situația fiecărei persoane este diferită și puteți negocia cu One credit ifn aceste condiții. Tocmai flexibilitatea este cuvantul cheie al unui împrumut de la One credit ifn.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *