Credit rapid cu istoric negativ: împrumuturile online sunt pentru mine?

Aplică pentru un credit

Ce este un împrumut online? Prin ce diferă acestea de împrumuturile la o instituție financiară? Ar trebui să cer un credit rapid cu istoric negativ online? Pentru cineva care nu este familiarizat cu împrumuturile online, acestea sunt întrebări grozave. Facem lumină in ceea ce priveste împrumuturile online și vă spunem tot ce trebuie să știți despre acestea.

Ce este un credit rapid cu istoric negativ online?

Sume mici. Un credit rapid cu istoric negativ online este un împrumut pentru sume mici de bani, care de obicei variază între 100 și 1000 de lei.

Totul este online. Nu trebuie să călătoriți sau să trimiteți documente pe hârtie. Totul se face online, printr-un sistem securizat de creditare, chiar si semnarea contractului.

Fără verificare de credit. Chiar dacă raportul dvs. de credit nu este atât de bun pe cât v-ați dori, nu are niciun impact asupra eligibilității dvs. de a primi un împrumut online.

Rata mare a dobanzii. Deoarece creditorul își asumă un risc împrumutându-vă fără a face o verificare a creditului, rata dobânzii este mai mare decât cea oferită de bănci.

Bani depusi rapid. Odată semnat contractul, banii sunt depuși în contul dumneavoastră în 24 de ore.

Rambursare în 3 sau 4 luni. Împrumuturile online sunt împrumuturi pe termen scurt, așa că le plătiți înapoi în 3 până la 4 luni.

Posibilitate de reinnoire a creditului. Odată ce a mai rămas doar un mic sold din împrumut, aveți opțiunea de a-l reînnoi.

Care sunt diferențele dintre un credit rapid cu istoric negativ online și un împrumut bancar?

Atât împrumutul online, cât și împrumutul bancar au avantaje. Totul depinde de situația ta. Iată principalele diferențe dintre aceste două tipuri de împrumuturi.

Sumă mai mare. Băncile solicită adesea o sumă minimă pentru a fi împrumutată. În funcție de unitate, această sumă poate fi de 3.000 de lei sau chiar mai mult. Împrumuturile online, dimpotrivă, vă permit să împrumutați câteva sute de lei dacă este necesar.

Verificarea istoricului de credit. Băncile verifică în mod obișnuit raportul dvs. de credit înainte de a vă împrumuta fonduri. Dacă scorul este slab, poate actiona împotriva ta. Creditorilor online nu le pasă de raportul dvs. de credit, care poate fi avantajos în unele cazuri.

Dobânzi mai mici. De obicei obții o dobândă mai bună la bănci decât la creditorii online, mai ales dacă ai un istoric bun de credit.

Rambursare pe termen lung. Intrucat băncile solicită o sumă minimă destul de mare pentru a se împrumuta, perioada de rambursare este mai lungă decât pentru împrumuturile online, adesea de un an sau mai mult. Un credit rapid cu istoric negativ online va fi pe termen scurt, așa că se rambursează în doar câteva luni.

Este un credit rapid cu istoric negativ online pentru mine?

Mulți pot ezita între împrumuturile bancare și împrumuturile online. Cu informațiile menționate mai sus, în ce caz este avantajoasă obținerea unui împrumut online?

Istoric de credit slab. Dacă ești refuzat de către bănci din cauza asta, un credit rapid cu istoric negativ online este o soluție bună pentru tine. Greșelile tale financiare din trecut nu îți afectează eligibilitatea.

De urgență. Dacă aveți nevoie în mod special de o sumă de bani și procesul băncilor este prea lent pentru dvs., puteți primi banii pentru un împrumut online în aceeași zi în care aplicați.

Aveți nevoie de o suma mică. Dacă doriți să împrumutați doar o sumă mică și nu doriți să utilizați linii de credit sau carduri de credit, împrumutul online este pentru dvs.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *