Ia un voucher notino și găsește culoarea ideală pentru a-ți aranja unghiile!

Culoarea pe care o pui pe unghii este un adevărat accesoriu de modă în zilele noastre. De la culori transparente la fluorescente la sclipici, nuanțele și posibilitățile sunt nesfârșite! Deci, cum găsești culoarea perfectă pentru unghiile tale? Cum să-ți alegi gelul sau lacul semipermanent cu ajutorul unui voucher notino? Și ce efect să adaugi pentru un rezultat și mai frumos?

Cea mai importantă regulă este să asortezi întotdeauna ojă cu aspectul tău, dar mai ales cu personalitatea ta. Pentru că asemenea unui machiaj frumos sau o coafură drăguță, unghiile tale rămân un accesoriu de modă că oricare altul.

Pentru a evita vreun eșec, trebuie să armonizezi culoarea unghiilor cu hainele. Pentru a face acest lucru bine, unghiile tale ar trebui să amintească de cel puțin o culoare a ținutei tale.

Ce culoare de lac sau gel semipermanent să alegi?

Natural: transparent, roz, crem sau chiar bej, persoanele mai discrete vor opta pentru lacuri sau geluri naturale în spiritul machiajului nud. Această nuanță este ideală dacă preferi să nu petreci ore inutile în baie. Toate aceste tonuri naturale se potrivesc perfect cu orice ținută și nu se vor demoda niciodată.

Manichiura franțuzească asigură un aspect feminin și versatil, chiar dacă trebuie să ai răbdare pentru a realiza una de succes, căci rezultatul va fi întotdeauna grozav.

Roșu : roșu este ceea ce este rochia neagră pentru garderoba ta: un mare clasic. O necesitate în diagramă mare de culori. Trebuie să ai măcar o nuanță de roșu (dar pe site, cu un voucher notino, ai o gama variată!). Pentru un efect glamour și „de femeie fatală”, combină-l cu un machiaj specific. Se va asorta perfect cu o gură sexy și un ruj luminos.

Pasteluri: deși puțin mai complicat de aplicat, datorită texturii lor, pastelurile oferă o imagine magnifică pentru a perfecționa un bronz vara!

Nuanțele închise : contrar credinței populare, lacurile/gelurile de unghii de mov închis, negru și maro vă avantajează mâinile. Pentru machiaj, trebuie să optați pentru un machiaj gros pentru ochi. Pentru ținută, trebuie să porți alb sau gri pentru a evidenția culoarea unghiilor. Este posibil că un lac închis sau un gel ales ton pe ton să nu creeze efectul dorit.

Negru: oja neagră este un lac special care trebuie tratat cu mare precauție. De ce? Pur și simplu, pentru că este foarte impunător ca stil. Dacă o poți împerechea cu o ținută neagră, ai grijă la efectul pe care îl reflectezi.

Sclipiciul: oja sau gelul cu sclipici poate deveni detaliul esențial al unei ținute de petrecere. Ocazional, și mai ales vara, aduce lumină și veselie.

Pe scurt, tu ești cea care își creează stilul și magazinul tău de cosmetice online este cel care te însoțește în alegerile tale, mai ales că îți oferă și un cod reducere notino influencer la cumpărături. În cele din urmă, totul este permis, atâta vreme cât rămâi fidelă propriei tale personalități. Nu te crampona prea mult de reguli: distrează-te alegând ce crezi că te avantajează sau ce exprimă exact ceea ce simți într-un anumit moment!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *