Nu mai visa la o mașină și apelează la motoractive ifn sa contact pentru un contract de leasing!

Spre deosebire de acum câteva zeci de ani, când mașina era un lux, acum este pe cât de populară, pe atât de necesară și de practică! Orașele s-au extins, iar pentru a ajunge la serviciu, școală sau chiar la un magazin, trebuie să foloseșți un mijloc de transport propriu. Dacă ai avut deja alte cheltuieli sau pur și simplu nu vrei să rămâi descoperit, o soluție ar fi să apelezi la motoractive ifn să contact pentru un contract de leasing. Cu siguranță ai auzit și de credit auto. Le comparăm și te ajutăm să iei o decizie deșteaptă!

Avantajele și dezavantajele leasingului și creditului auto

Deși creditul auto este cea mai răspândită metodă de finanțare, leasingul continuă să câștige noi adepți datorită ratelor lunare mai mici. Dar care este cea mai bună soluție pentru cumpărarea unei mașini?

Cumpărarea unei mașini cu un credit, o soluție mai economică pe termen lung

Cumpărarea unui vehicul cu un împrumut rămâne metodă de finanțare cea mai folosită.

Creditul auto este atunci când contractezi un împrumut pentru a cumpăra o mașină nouă sau uzată. La validarea împrumutului de către instituția de credit, fondurile sunt plătite direct vânzătorului. De acolo, proprietarul vehiculului, cumpărătorul trebuie să plătească o rată lunară constantă până la rambursarea integrală a creditului. Creditul auto se referă doar la achiziționarea vehiculului în sine. Indiferent ce s-ar întâmpla, cumpărătorul trebuie să-și ramburseze împrumutul, chiar dacă mașina este distrusă, sechestrată sau furată.

Efectuarea unui împrumut auto pentru a-ți cumpăra vehiculul îți permite să alegi între un model nou și unul folosit. Pe lângă faptul că devii proprietarul direct al mașinii, nu ești obligat să dai un avans. Spre deosebire de leasing, nu există nicio restricție privind kilometrajul. În plus, cumpărătorul își poate revinde vehiculul oricând dorește și poate face orice modificări dorește. Principalul dezavantaj al utilizării creditului auto este că reduce capacitatea de a te împrumuta pentru alte probleme.

Leasing de la motoractive ifn să contact pentru finanțarea achiziției unei mașini, o soluție de reducere a ratelor lunare

Finanțarea unui vehicul prin leasing constă în semnarea unui contract de închiriere pentru o mașină nouă pe o perioadă în general între 2 și 6 ani. La sfârșitul acestui termen, șoferul are două opțiuni: cumpărarea vehiculului la un preț stabilit în prealabil sau returnarea acestuia. Prin urmare, este posibil să devii proprietarul mașinii la sfârșitul perioadei fixe de închiriere sau să închei un nou contract pentru un alt vehicul. În chiria plătită pot fi incluse diferite costuri (întreținere, asigurare, consumabile etc.). Acesta este motivul pentru care leasingul îți permite să ai rate lunare mai mici.

Leasingul de la motoractive ifn să contact nu numai că îți permite să ai rate lunare mai mici, ci oferă și posibilitatea de a schimba vehiculele în mod regulat. Garanția producătorului este valabilă pe toată perioada de închiriere, iar costul total al finanțării este stabilit în prealabil.

Deci, leasing sau împrumut auto de la motoractive ifn să contact? Totul depinde de prioritățile fiecărui om. Trebuie să alegi între un cost global mai mic sau rate lunare mai mici, să fii proprietar sau să poți schimba vehiculele în mod regulat.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *