Credite nebancare pe 5 ani: cum să obțineți credit la cea mai mică dobândă?

Când căutați un credit pe 5 ani, o faceti pentru a finanța un anumit proiect. Este aproape întotdeauna pentru un credit de consum și ocazional pentru o răscumpărare de credit pe 5 ani. În general, cu cât perioada de rambursare a unui împrumut este mai lungă, cu atât costul și rata vor fi mai mari. Este cu adevărat esențial să compari ofertele înainte de a semna un contract de credite nebancare pe 5 ani.

Credite nebancare pe 5 ani: cum să obțineți cea mai bună ofertă?

Când subscrii la un împrumut pe 5 ani, este în general pentru un proiect care îți este aproape de suflet sau pentru ca ai nevoie de o suma substanțiala de bani. Va fi apoi necesar să faceti față acestor plăți lunare timp de 5 ani. Acest criteriu se gaseste in general exprimat sub forma unui credit pe 60 de luni.

Pentru a obține un credit online urgent, trebuie să atingeți 3 obiective:

Găsiți cel mai bun tarif
Alegeți o rată lunară „acceptabilă”.
Obțineți un acord pentru cea mai bună dobândă la credit

Găsiți cea mai bună dobândă  la credite nebancare pe 5 ani

Deocamdată, este destul de simplu. Pentru a găsi cel mai ieftin credit, trebuie doar să utilizați comparatoarele online. Sunt site-uri care reunesc toate dobanzile celor mai mari organizații de credit din tara, indiferent de durata, valoarea și tipul de proiect. Se bazează pe DAE, rata legală pentru creditul de consum. Include toate costurile, inclusiv taxele de aplicare, dacă există.

Cat de important este proiectul?

Trebuie să știți că tarifele sunt diferite în funcție de proiect. În general, ratele împrumutului auto și împrumutului pentru locuinta sunt mai ieftine decât cele pentru un împrumut personal sau pentru un împrumut pentru mașină uzată. Pe de alta parte, institutiile nebancare nu sunt la fel de preocupate, precum bancile, sa va ceara justificari ale folosirii banilor. Important este sa platiti rata lunara!

Contează suma împrumutată?

Sigur ca da! Dar această influență este mai puțin importantă decât veniturile, de exemplu.

Pentru cererile de credit de peste 5 ani de sume mai mici, vom găsi în mod clar rate mai scumpe. Cu cât suma împrumutată este mai mică, cu atât marja este mai mică și prețurile cresc. Și acest lucru este și mai adevărat pentru împrumuturile mai mici de 5000 de lei.

Găsiți o rată lunară „acceptabilă” pentru credite nebancare pe 5 ani

Când alegi să rambursezi un împrumut pe o perioadă de 5 ani, o faci pentru că ai efectuat deja mai multe simulări de creditare. Este esențial să alegi rata lunară potrivită în funcție de bugetul tău. În orice caz, dacă optezi pentru o plată lunară prea mare, împrumutul va fi refuzat pentru o datorie prea mare.

În schimb, nu este recomandabil neapărat să alegeți cea mai mică rată lunară. Pentru a scădea rata lunară, este suficientă prelungirea perioadei de rambursare a creditului. Cu toate acestea, în ceea ce privește creditul de consum, cu cât perioada de rambursare este mai lungă, cu atât costul creditului este mai mare. Prin urmare, este necesar să se găsească compromisul potrivit între capacitatea de rambursare și costul creditului. Marea majoritate a creditelor de 10.000 de lei, de exemplu, sau mai mult sunt contractate pentru o perioadă de rambursare de 5 ani.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *