Flori de primăvară pentru buchete alese

Florile de primăvară sunt modalitatea perfectă de a întâmpina soarele de primăvară în timp ce ne descotorosim de hainele groase de iarnă. Buchetele de flori proaspete sunt calea de urmat dacă doriți să vă înseninați biroul, să sărbătoriți ziua unei persoane dragi sau să planificați plimbarea perfectă spre altar. Numeroase flori de primăvară timpurie sunt disponibile spre începutul sezonului dacă sunteți dornic să obțineți flori proaspete! Unele dintre aceste flori timpurii includ crocus, zambile și narcise.

Se pare că există o cantitate nesfârșită de flori care înfloresc primăvara, așa că poate fi dificil să alegi doar câteva pentru un buchet. Am selectat o mână de buchete frumos aranjate pentru a vă ajuta să vă restrângeți preferințele. Aruncă o privire la aceste idei cu flori de primăvară în buchete, astfel încât să poți începe să-ți planifici buchetul de nuntă de vis sau să creezi un aranjament perfect pentru casă sau ziua de naștere.

Buchetul cu flori de primăvară este perfect pentru mireasa care caută o senzație simplă și curată pentru nunta ei. De asemenea, poate face o imagine excelentă pentru un birou întunecat, care este disperat după puțină lumină.

Buchete cu frezii

Această floare mai mică este cunoscută pentru parfumul său delicat și este uneori folosită în aromoterapie pentru ameliorarea stresului. Dimensiunea sa o face perfectă pentru a accentua valoarea ei. Poți crea de asemenea, aranjamente florale minunate adaugând florile de frezie în culori variate.

Buchete cu bujori

Bujorii sunt flori populare de primăvară și au un aspect grozav într-un buchet. Aceste flori mari albe, roz, roșii adaugă volum buchetului și au un miros floral extrem de plăcut. Bujorii mari sunt o modalitate minunată de a adăuga o textură fină care contrastează grațios cu frunzele verzi de ruscus, de exemplu.

Buchete vesele cu narcise

Unii pot fi precauți în a exagera cu florile galbene strălucitoare într-un buchet, dar acest aranjament vesel atinge un echilibru excelent între strălucitor și delicat. Notele subtile de galben din jurul acestui buchet îl fac alegerea perfectă pentru oricine are nevoie de o doză de soare în viață.

Dalia

Floarea de dalie este cunoscută pentru petalele sale înțepătoare, stratificate și capete mari. Daliile sunt grozave singure sau alături de alte flori mari, cum ar fi gerbera. Culorile lor cele mai populare includ fucsia, roz, portocaliu și roșu.

Gerbera

Aceste variații mari de margarete sunt a cincea cea mai populară floare din lume. Gerbera simbolizează veselia, ceea ce o face un plus perfect pentru acest buchet. Acesta adaugă o notă strălucitoare de culoare pentru a oferi acestui buchet cantitatea potrivită de bucurie.

Un buchet special de flori de primăvară este un cadou grozav de oferit, indiferent dacă sărbătorești o zi de naștere sau doar te bucuri de o zi oarecare. Aruncă o privire la aceste inspirații de decor pentru măsuța de cafea dacă îți este greu să-ți aranjezi biroul în jurul noului tău buchet. Pentru viitoarea mireasă, consultați aceste sfaturi dacă doriți să vă personalizați buchetul de mireasă după ce ați ales aranjamentul perfect de flori de primăvară. Încă aveți o dilemă în a alege cel mai bun buchet? Folosiți unele dintre ideile noastre de buchetele cu flori de primăvară pentru a obține și mai multă inspirație pentru sezonul viitor. Primăvară fericită!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *