Notino transport gratuit: avantaje și sfaturi prețioase pentru cosmeticele destinate bebelușului

Pentru bebe, vrem doar ce e mai bun. Iar pentru tot mai multe mamici, ingrijirea bebelușului cu produse delicate pare solutia. Calitate la un pret grozav si cu Notino transport gratuit gasesti pe site oricand, de oriunde, pentru orice bebelus!

Ce ingrediente controversate se găsesc în cosmeticele pentru bebeluși?

Departamentele de cosmetică pentru bebeluși oferă în principal articole de toaletă sau produse pentru scutece: geluri de curățare spumante fără săpun, săpunuri pentru bebeluși, șampoane pentru bebeluși, loțiuni de păr, ape parfumate, săpunuri, șervețele umede, creme hidratante pentru corp etc… Mult prea multe produse in comparatie cu ceea ce are cu adevarat nevoie un bebelus! Și partea cea mai proastă este că ați putea crede că aceste produse sunt deosebit de sănătoase, dar nu. Majoritatea produselor pentru bebeluși au o compoziție surprinzător de dezamăgitoare:

Multe contin o baza de apa + substante grase de origine petrochimica. Este cel mai ieftin, dar desi este relativ inofensiv, nu este un material foarte nobil pentru un bebelus – ne gandim la vaselina, parafina sau derivati ​​din petrol.

Cum să alegi produsele pentru bebeluș? Instrucțiuni de urmat

Pielea unui bebeluș este foarte specifică, organismul său nu răspunde ca cel al unui adult la anumiți compuși folosiți în cosmetică, nevoile sale sunt diferite. Pentru a alege produsele cosmetice potrivite, trebuie deci să urmați câteva instrucțiuni simple.

Luati sistematic in considerare un produs ecologic certificat și/sau aprobat de medicii dermatologi. Aceasta este o garanție pentru o formulă cu adevărat naturală și ecologică.

Evitați ingredientele iritante și compușii potențial toxici precum anumite parfumuri, anti-raze UV ​​sintetice și conservanți sau produse de genul anumitor uleiuri esențiale, anumiți surfactanți sau alcooli etc.

Limitați substanțele sensibilizante și alergene (multe uleiuri esențiale, anumiți alergeni „alimentari” precum proteinele din grâu, susanul sau alunele etc.).

Atenție la produsele cosmetice care conțin proporții mari de alcool, care pot ajunge la organele interne sau chiar pot fi responsabil pentru tulburări asemănătoare alcoolului la un nou-născut.

Alege produse cosmetice care susțin echilibrul hidrolipidic datorită ingredientelor active hrănitoare (cum ar fi uleiul de sâmburi de caise sau maceratul de gălbenele).

Protejați copilul de expunerea la soare, cu umbrelă de soare, tricou, pălărie, ochelari.

Ce produse poti lua cu cod reducere notino pentru bebelusul tau?

Unele mărci de pe site sunt specializate în îngrijirea bebelușului și, prin urmare, vă oferă produse foarte curate, evident sănătoase, dar și dedicate, așa că nu ezitați sa cumparati, cu un avantaj in plus: Notino transport gratuit!

Pielea unui bebeluș este un organ încă în proces de formare, nu tocmai matur și mai fin și mai permeabil decât cel al unui adult, care permite ingredientelor cosmetice să pătrundă mai ușor în organism și în proporții relativ mai importante.

Puneți-va cateva întrebări esențiale înainte de a cumpăra…

Acest produs cosmetic are o listă scurtă de ingrediente? Asa ar trebui.

Acest produs conține parfum sau coloranți? Nu ar trebui.

Va fi folosit cu adevărat acest produs fără a putea fi înlocuit cu un produs mai simplu? Ai nevoie doar de câteva elemente de bază esențiale: săpun sau gel de spălat, cremă de corp sau lapte/loțiune pentru toalete mici, este mai mult decât suficient.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *