Credit fără venit: cum sa obții bani rapid în caz de urgențe

În viață, uneori trebuie să faci față unor cheltuieli neprevăzute și în acest caz, un credit fara venit rapid obtinut în mai puțin de 24 de ore pare soluția ideală. Dar, după cum știți, legea reglementează împrumutul de bani, iar instituțiile financiare sunt supuse analizei unor condiții care depășesc voința lor.

Obținerea unui credit fără venit, în 24 de ore: ce spune legea?

După cum știți, există mai multe tipuri de credit. Cu această ocazie ne vom concentra pe creditul de consum, care se opune creditelor ipotecare.

Creditul de consum poate fi ori afectat (destinat unei anumite achiziții), cum ar fi creditul auto, fie neafectat, cum ar fi împrumuturile personale sau creditul revolving. În acest al doilea caz, o persoana este liberă să dispună de suma obținută după cum consideră de cuviință.

Oricum, absolut toate tipurile de credite de consum sunt reglementate de lege deoarece pot reprezenta un risc de îndatorare. Legislația este destul de clară pe această temă și sugerează că creditarea imediată în mai puțin de 24 de ore trebuie făcută cu prudență maximă.

Aceasta înseamnă că dacă o instituție financiară vă poate oferi un credit de consum pentru o sumă mai mica de 1000 de lei în mai puțin de 7 zile, dar de rambursat in cateva luni si cu atenție sporită la respectarea termenelor de plata. Sunt niște precauții pe care orice institutie financiara și le ia, mai ales în cazul unui credit fără venit.

Opțiuni pentru obținerea unui credit fără venit în 24 de ore

După cum ați înțeles, nu se poate acorda niciun credit imediat în mai puțin de 24 de ore fara anumite condiții. Există cel puțin două modalități de a obține credit expres

Credit fără venit: creditul revolving

Prima opțiune disponibilă dacă aveți nevoie de credit imediat în mai puțin de 24 de ore este să apelați la creditul revolving. Vă rugăm să rețineți că această alternativă este valabilă numai pentru persoanele care și-au deschis deja un cont de credit în prealabil. În acest caz și numai în acest caz, creditul revolving vă permite să obțineți banii în aceeași zi.

Este asemanator creditului de nevoi personale, in sensul ca este și un împrumut fără restricții. Cu toate acestea, se deosebește de acesta prin sistemul său de rambursare. Creditul revolving se “regenerează” prin propria rambursare, de unde și numele.

Este foarte posibil să aveți un cont de credit revolving, fără să știți. Verificați-vă cardurile de fidelitate și conectați-vă la zona de clienți corespunzătoare. Veți putea accesa cererea de obținere a fondurilor, care va fi disponibilă aproape instantaneu. Această sumă poate ajunge până la cateva mii de lei.

Totuși, nu uita că pentru a profita de el trebuie să fi deschis în prealabil contul tău de credit!

Mai mult decât atât, acest tip de credit, pe lângă faptul că este imediat și derulat în mai puțin de 24 de ore, se acordă fără a fi nevoie de garanții. Acest lucru face ca acest împrumut să fie o alternativă excelentă pentru persoanele care ar dori să beneficieze de un credit fără venit.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *