Avantajele unui credit 20 000 de euro pe 10 ani

Proiectul tău imobiliar este foarte reușit: știi că vrei să te împrumuți 20.000 de euro și vrei să repartizezi rambursările pe 10 ani. Dar cunoști toate criteriile de eligibilitate pentru o astfel de sumă? Și rata dobânzii de împrumut pe 10 ani? Găsești toate informațiile despre creditul tău pentru locuință în acest articol.

Credit de 20.000 de euro pe 10 ani: ce să îți amintești

Dacă dorești să împrumuți 20.000 EUR, salariul tău trebuie să fie suficient pentru a acoperi plățile lunare în următorii 10 ani, fără ca rata datoriilor să depășească 35%.

Cu toate acestea, salariul nu este singurul criteriu luat în calcul de bănci pentru a determina rata dobânzii. Într-adevăr, sunt luați în considerare și alți factori precum stabilitatea locului de muncă sau numărul de copii aflați în întreținere, de exemplu. De la un profil la altul, dar cu salariu egal, condițiile de împrumut pot evolua așadar.

Dacă dorești să obții o primă imagine de ansamblu asupra plăților lunare ale viitoarei tale, poți încerca să consulți un simulator online.

Avertizare! Costul creditului tău nu se referă doar la plățile sale lunare și la rata dobânzii. Ia deci în considerare costurile adiacente exemplului de taxe de depunere și notariale.

Pot să împrumut 20.000 de euro în 10 ani?

Ce salariu trebuie să ai pentru a împrumuta  20.000 de euro pe 10 ani?

Obținerea unui credit ipotecar pentru finanțarea unui proiect este un lucru bun, dar banca încă trebuie să fie de acord! Știi că pentru a finanța achiziția imobiliară vei avea nevoie de 20.000 de euro și ai stabilit deja că împrumutul poate dura 10 ani. Dar ești oare eligibil pentru acest credit?

Pentru a afla dacă o bancă este probabil să îți facă o ofertă de împrumut, poți calcula rata datoriei pe baza salariului tău. O bancă nu poate aloca cuiva un credit luându-i  mai mult de 35% din venitul total al acestuia, pentru a evita să lase prea puțin pentru ca persoana să trăiască zilnic. Acest raport de îndatorare va dezvălui astfel capacitatea ta de rambursare și vei ști atunci dacă poți împrumuta o ipotecă de 20.000 de euro.

În ce condiții poți împrumuta 20.000 de euro pe 10 ani?

Nu ești sigur dacă banca îți va acorda un împrumut pentru locuință pe 10 ani? În primul rând, este esențial să știi dacă dosarul tău de cerere de împrumut are toate elementele necesare pentru a mulțumi o bancă. Aceștia din urmă sunt destul de pretențioși în ceea ce privește calitatea debitorilor lor și, în general, solicită să poți dovedi:

-stabilitatea ta financiară

-capacitatea sa de a-ți gestiona bugetul în mod regulat

-situația ta familială favorabilă în viitorul imediat și în viitor

-situația ta profesională

-suma tuturor veniturilor tale

Băncile caută mai presus de toate să împrumute unor persoane de încredere care să poată rambursa peste 10 ani fără a cădea într-o situație de supraîndatorare. Dacă ești un solicitant senior de împrumut, chiar și starea ta de sănătate poate fi un criteriu în evaluarea caracterului adecvat al cererii de credit ipotecar.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *