Întâmpină primăvara cu energie – TOP 3 noi păcănele cu fructe, disponibile la cazinourile online!

Vremea de afară a părut până nu demult că aduce primăvara mai repede, însă am ajuns în acest sezon și din punct de vedere calendaristic. Dacă vrei să te distrezi indiferent de câte grade sunt afară și îți dorești să faci asta la jocuri de cazino, atunci ai destul de mult noroc. Nu acum mult timp, unele cazinouri din România și-au completat portofoliile cu păcănele cu fructe, însă nu atât de clasice pe cât ai crede.

 

Pentru a vedea o gamă cât mai vastă de sugestii în acest sens, poți să consulți topurile cu cele mai populare sloturi online, însă dacă ești interesat de versiunile noi, cu fructe, iată 3 recomandări de început! Indiferent de jocul pe care îl alegi, desfășoară-ți activitatea responsabil și ține-te de bugetul pe care îl stabilești pentru acest hobby, pe care îl calculezi în raport cu venitul tău lunar, sigur.

 

  • Strolling Staxx Cubic Fruits

Parte din oferta de video slot-uri a providerului Netent, Strolling Staxx Cubic Fruits este o păcănea care merită măcar câteva rotiri din partea ta. Ea permite plasarea unei mize de cel puțin 0.15 și de cel mult 300 credite, în timp ce câștigul maxim este de 150.000x miza ta.

 

Acest joc este aparte deoarece fructele au un design neobișnuit, cu influențe ale unui stil geometric. În plus, în Strolling Staxx Cubic Fruits vei întâlni pe matrix-ul de 5×3 cu 10 linii de plată simboluri Mega de dimensiune 3×3, iconuri cu rol de Wild ce apare aleatoriu sau clasic, Re-Spins și nu numai.

 

  • Fruit Rush

Inspirat din versiunile clasice de păcănele că la aparate, dar reinterpretat într-o manieră destul de modernă, jocul Fruit Rush este o alegere bună pentru nostalgici, dar și pentru cei dornici de provocări. El are un RTP de 96.09% și o volatilitate mică, în timp ce simbolurile apar pe un matrix atipic, de 6×4 cu 20 de linii de plată.

 

Creatorul video slot-ului Fruit Rush este providerul Gamomat și a stabilit ca miza să fie cuprinsă între 0.2 și 100 de credite. Marja este extrem de avantajoasă și se potrivește unei largi plaje financiare, mai ales că cel mai mare câștig ajunge la valoarea de 10.000x miza ta. În plus, poți aproape oricând să-ți încerci norocul în funcția Gamble, pentru a încerca să-ți dublezi valoarea ultimului premiu obținut.

 

  • Sticky Sevens Megaways

Atipic din extrem de multe puncte de vedere, video slot-ul Sticky Sevens Megaways lansat de providerul Skywind Group are elemente clasice, dar nu se aseamănă cu jocurile ca la aparatele din cazinourile stradale. Această păcănea are o volatilitate ridicată și un RTP de 96.5%, iar payout-ul său maxim este de 10.000x miza ta.

 

Jocul are un număr variabil de simboluri care ajung pe matrix-ul cu 6 role, deoarece are un sistem de plată Megaways. Așadar, fiecare rotire va aduce o doză diferită de adrenalină, dar și șanse de câștig neașteptate. Funcția cu Rotiri speciale este de două feluri și poți alege dacă vrei varianta cu Sticky Wilds sau pe cea cu Random Wilds.

 

Odată ce ai decis modul, va fi învârtită o roată cu numărul de Runde pe care le primești din partea casei. În timpul acestei funcții din păcăneaua Sticky Sevens Megaways, vei mai beneficia și de multiplicatori aleatorii, la fel ca în jocul de bază, care pot să fluctueze între x1 și x3.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *