Bănci care acordă credit cu istoric negativ: a doua șansă la un credit.

Dacă scorul și istoricul de credit sunt slabe, unele instituții bancare pot refuza să vă împrumute bani. Dar există și bănci care acordă credit cu istoric negativ și sunt gata să vă împrumute oricum. Va oferă ceea ce se numește „a doua șansă la credit”. Poate suna tentant, dar aveți grijă!

Creditul a doua și a treia șansă sunt forme de finanțare care sunt destinate în primul rând persoanelor cu istoric de credit prost.

Acesta este un tip de împrumut oferit adesea la reprezentanțele auto, dar oamenii obțîn și un credit ipotecar sau un împrumut personal în acest fel.

Care este a doua șansă dată de bănci care acordă credit cu istoric negativ?

A doua, a treia sau chiar a patra șansă de credit sunt forme de împrumut privat care vizează persoanele cărora unele bănci refuză să le împrumute bani din cauza scorului de credit prost. Cei care le folosesc adesea le văd că pe un împrumut de ultimă instanță.

De cele mai multe ori, creditul a doua și a treia șansă necesită implicarea unui garant. Iar dobânzile lor sunt încă foarte mari, adesea de ordinul a 29,9%.

Persoanele care au dificultăți financiare pot fi atrase de o astfel de finanțare. Pentru ele, este un fel de salvare. Dar trebuie analizată foarte bine oferta, căci uneori, în spatele aparențelor, există riscuri ascunse.

Care sunt dezavantajele?

Când un creditor vă „oferă” o a doua șansă la credit, consideră că își asumă un risc. Asmenea bănci care acordă credit cu istoric negativ pot pune condiții mai stricte decât în altă parte. Raționamentul lor este simplu: există un risc semnificativ să ajungi în situația de neplata și el trebuie să se protejeze de acest risc pentru a-și minimiza pierderile.

Dar nu te descuraja! Aruncă o privire la cele mai comune condiții pentru acest tip de împrumut:

Uneori, prețul a ceea ce doriți să cumpărați este puțin mai mare

Rata dobânzii oferită este, de asemenea, mai mare: adesea în jur de 29%

Există uneori taxe de tranzacție.

Care sunt riscurile în cazul unor bănci care acordă credit cu istoric negativ?

Dacă sunteți deja cam strâns în ceea ce privește finanțele, semnarea a două sau a treia șansă de finanțare cu credit va ajută să va plătiți poate alte datorii, dar există și riscul de supraindatorare.

În primul rând, te va pune în datorii suplimentare la care să faci față. În al doilea rând, din cauza ratelor dobânzilor și a condițiilor de împrumut, este posibil că suma pe care trebuie să o rambursați să fie atât de mare încât vă va dezechilibra bugetul.

Beneficiile unui împrumut de la bănci care acordă credit cu istoric negativ

Dacă vă puteți baza pe aportul regulat de numerar și puteți să vă rambursați împrumutul la timp, creditul a două șansă vă poate ajută să vă reconstruiți reputația de debitor de încredere. Plata la timp este o modalitate de a vă îmbunătăți scorul și istoricul de credit. Evident, toate acestea implică faptul că creditorul îți impune condiții rezonabile.

Pe termen lung, un scor de credit mai bun vă va oferi acces la împrumuturi cu dobânzi regulate. A doua șansă este, exact după cum ne indică, o oportunitate de a reveni pe linia de plutire.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *