Cum să te îmbraci sexy pentru o ieșire romantică? Îți face cu ochiul un cod reducere answear?

Cauți o ținută pentru o întâlnire romantică? Ca piesă vestimentară adecvată, să știi că nu există doar clasica rochiță neagră. Multe ținute sunt potrivite pentru o întâlnire, chiar dacă, să nu uităm, principalul este să te simți confortabil și să fii tu însuți.

De la o ieșire în aer liber până la o cină

Dacă iubitul tău a plănuit să-ți ofere o ieșire în aer liber unde trebuie să te simți confortabil, alege o ținută foarte simplă. Nu trebuie să fii prea diferită de viața ta de zi cu zi. Dacă o ținută puțin mai sofisticată este potrivită pentru o seară romantică, va fi mai puțin potrivită pentru a participa la o activitate în aer liber și a te simți confortabil. Uneori, blugii simpli sau pantalonii strâmți cu o bluză din dantelă și un machiaj frumos te vor ajuta să rezolvi dilema.

În orice caz, simte-te bine, atât din punct de vedere al confortului cât și al purtării ținutei, care nu ar trebui să îți schimbe prea mult obiceiurile. De exemplu, nu este momentul potrivit să porți tocuri de opt cm dacă nu ești obișnuita cu ele! S-ar putea să cazi în timp ce mergi, asta de la sine înțeles!

Pentru o cină în oraș, alege o piesă vestimentară potrivită, asociată cu un machiaj puțin mai pronunțat decât de obicei.

Ținute numai bune pentru a seduce

Indiferent dacă este prima ta întâlnire sau nu, să arăți bine este necesar, dar nu prea sexy. Nu este nevoie să porți decolteuri adânci, tocuri prea înalte și rochii prea scurte. Dacă nu ești obișnuită să porți o rochie sau o fustă și să-ți arăți picioarele, o bluză sexy va fi mai mult decât suficientă.

Câteva idei de ținute care ar putea fi perfecte:

O pereche de blugi skinny, rulați până la gleznă cu o pereche drăguță de pantofi și o cămașă destul de simplă sau cu model. Pentru un efect chic, îndrăzneste să porți un blazer cu o pereche de balerini sau o fustă nu prea scurtă în formă de A cu o bluză scurtă, fluidă. Modele minunate găsești pe site, iar un cod reducere answear te poate aștepta pe mail, după o primă comandă.

Oricum, nu-ți neglija machiajul și coafură. Ținuta ta este cu siguranță importantă, dar frumusețea trebuie să fie în ton. Avem grijă de ten, ochii și gură, accentuând pe rând una dintre aceste părți. Sau adoptă un machiaj 100% natural. De asemenea, pariază pe o coafură ușor de purtat și care să nu se miște în timpul întâlnirii tale.

Pariază totul pe o seară romantică

Pentru o primă întâlnire, încearcă ținute originale sau mai îndrăznește, dar fără a-ți „contrazice” personalitatea. De exemplu, salopeta este sobră și foarte elegantă în același timp. O ținută care oferă o alură clasică și feminină, în toate împrejurările.

Pentru o ținută cu adevărat feminină, salopeta trebuie să fie prevăzută cu o croială slim și combinată cu o pereche drăguță de pantofi. Găsește una potrivită pe site, cu un cod reducere answear.

Dincolo de haine, atitudinea, faptul de a fi naturală este cel mai important. Fii sinceră cu tine însăți și cu cel pe care vrei să-l cucerești! Iar noi te cucerim iremediabil cu varietatea pieselor vestimentare și cu un cod reducere answear!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *