Credit fulger nebancar pe timp de pandemie

Odata cu izbucnirea pandemiei s-a creat un colaps financiar si emotional si acestea au adus in prezent o instabilitate economica la nivel global. Mai mult de 80% dintre firme si afaceri mici si mijlocii au ajuns in imposibilitatea de a-si prelungi activitatea, iar in salvarea coporatiilor mari au intervenit agentii guvernamentale si non-guvernamentale, precum Federal Express in America.

Aceste agentii au acordat imprumuturi cu dobanda de 0% acestor corporatii, pentru a le ajuta sa functioneze.

Problema care se prevede in cazul micilor intreprinzatori este aceea de a preveni riscurile si de a iesi din aceasta situatie cat mai urgent. Dar pentru aceasta ei au nevoie de o sursa, care sa-i ajute si sa le imprumute bani.

In cazul bancilor intervin tot felul de conditii greu de indeplinit la acordarea de imprumuturi. Aici intervin IFN-urile, care se ghideaza dupa reguli mai blande dar cu dobanzi aferente. Aceste IFN-uri ofera imprumuturi  persoanelor cu varsta de peste 18 ani , care au un venit minim stabil. Acest venit tre sa fie minim 300 de lei , sau poate chiar 500 de lei in unele institutii.

Apoi, aceste institutii mai solicita si un cont bancar unde va vor vira banii. Avantajul acestor IFN-uri este ca ele va pot acorda imprumutul si daca aveti un scor negativ raporat la biroul de credit. Singura conditie de care trebuie sa tineti cont este ca, la unele dintre aceste IFN-uri,  dobanzile sunt foarte mari si din acest motiv va puteti atrage datorii mari.

Cateva exemple de IFN-uri ar fi : EasyCredit, HoraCredit, Credit Prime, Provident, OceanCredit, VivaCredit, CreditFix si Credius. Aceste institutii financiare nebancare va pot oferi imprumuturi cu sume cuprinse intre 2.000- 20.000 de lei, fara a va cere garantie si maxim 900.000 lei solicitand garantie imobiliara.

Pentru a va informa mai bine despre creditele cu aprobare pe loc exista site-ul creditdoctor.ro , care compara aceste oferte si va ofera detalii.

Inainte de a contracta un imprumut de la aceste institutii financiare nebancare e indicat sa va faceti un plan pe termen lung, care sa se bazeze pe rationamente logice si nu doar pe emotii.

De exemplu, daca ati contractat un imprumut si sunteti nevoit sa reduceti o rata, este indicat sa anuntati institutia respectiva, fie telefonic sau printr-o notificare scrisa, inainte de scadenta si sa ajungeti la o intelegere de comun acord.

De aceea este bine tineti cont si de acest aspect, inainte de a face pasul spre contractarea imprumutului.

Mentionam ca unele IFN-uri au chiar si reprezentanti care se deplaseaza la domiciliul imprumutatului pentru a ridica rata, scutindu-l in acest fel pe client de a pierde saptamanal sau lunar o ora in trafic si la ghiseu.

Pe internet exista o multime de informatii despre aceste IFN-uri, pe care este bine sa le parcurgeti inainte de a solicita un imprumut. Atat bancile cat si IFN-urile  au la baza o comunicare online, multe dintre ele neavand vreun reprezentant fizic si astfel intregul proces desfasurandu-se in asa zisa lume virtuala.

Astfel, pentru a obtine un imprumut facut urgent online aveti nevoie de o accesare a siteului online si de completare directa a unui formular pe internet.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *