Credit fulger nebancar pentru o urgență în familie

Deoarece se preconizeaza vremuri dificile pentru anul 2021, site-ul creditdoctor.ro aduce in atentie informatii si detalii despre ideile de creditare pentru rau platnici.

Un prim pas, pentru a reveni pe linia de plutire in anul 2021 ar fi sa solicitati un credit online, de durata scurta sau medie, pentru a va rezolva orice fel de probleme.

Creditele online se pot obtine prin IFN-uri. Acestea sunt institutii financiare nebancare, care ofera imprumuturi solicitantilor conform cu legile din Romania. Dar aceste institutii ofera credite si persoanelor declarate rau platnice sau raportate in biroul de credit. De aceea, ele cer un venit minim garantat de 300 lei lunar sau 500 de lei lunar.

Cea mai mica dobanda pentru 30 de zile in anul 2021 o au cei de la VivaCredit, fiind urmati de cei de la CreditFix. Aceasta oferta cu dobada 0% in primele 30 de zile este doar pentru persoanele care solicita pentru prima data imprumutul.

Caracteristicile principale ale institutiei VivaCredit sunt rapiditatea, flexibilitatea, transparenta si rambursarea anticipate, fara comisioane sau alte penalitati.

Si in cazul acestei institutii se poate aplica online pentru imprumutul de bani, care ulterior pot fi primiti in aceeasi zi. Sumele sunt intre 100 si 500 de ron pe o perioade intre 10 si 35 de zile.

Aici dobanda este fixa si costul nu suporta modificari pe perioada creditului.

In cazul institutiei VivaCredit, daca un solicitant are scor negativ la Biroul de Credit, acesta nu va fi restrictionat de la aprobarea unui imprumut. In plus acestia nu vor cere clientului nici o garantie pentru banii furnizati si nici un girant.

VivaCredit solicita in schimb o varsta minima  de ani si dovada unui venit lunar stabil. De asemenea, ei mai cer si datele de contact, cum ar fi numar de telefon  si adresa de e-mail, pe care sa le trimiti la ei  scanate si atasate ca documente solicitate sau mai este varianta de a le trimite prin fax.

O alta institutie financiara nebancara  cu cea mai mica dobanda este OceanCredit. Acesta ofera doua tipuri de dobanzi: pe 15 zile si pe 90 de zile, dar solicitantii nu trebuie sa fie raportati la biroul de credit ori rau platnici.

OceanCredit este o institutie financiara nebancara, cu capital 100%  romanesc si a fost infiintata in anul 2015. Acestia au cel mai mic nivel al dobanzii,  de multe ori acesta fiind chiar si de trei ori mai mic fata de companiile concurente. De asemenea, aici se intalneste un sistem distinct, cu oferte personalizate la fiecare solicitant.

Tot la cei de la OceanCredit  amintim faptul, ca acestia nu impun nici un comision de analiza dosar sau de acordare a imprumutului si mai mult decat atat, acestia  fiind in pas cu tehnologia accepta semnatura electronica a actelor, nemaifiind nevoie de prezenta la institutie.

Avand in vedere cele exemplificate anterior, un prim pas spre obtinerea de imprumut este acela de a aplica la un credit de nevoi personale doar cu buletinul si care sa nu necesite prezenta la vreo institutie financiara. Astfel de aplicari online necesita foarte putin timp si foarte putine acte, mai exact bulletin si dovada unui venit stabil.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *