În căutarea unui cadou pentru iubit polițist

Dacă ai accesat un titlul de genul „în căutarea unui cadou pentru iubit polițist” înseamnă că se apropie aniversarea iubitului tău polițist și tu încă nu știi ce ai putea să îi iei sau ce ar putea să-i placă. Exact pentru acest tip de situații este scrisă și lista de mai jos cu idei de cadouri pentru astfel de iubiți care studiază la academia de poliție sau lucrează deja în domeniu.

Vom începe prin a prezenta o serie de cadouri pentru polițiști amuzante, deoarece prin acest fel de cadouri îi mai relaxezi și le amintești că viața nu se rezumă doar la muncă și că domeniul lor acceptă și unele glume.

Pentru început, îți sugerăm șosetele vesele cu model de polițist. Există un design mai interesant care circulă pe internet în ultima vreme, cu o pereche de șosete, amândouă diferite, dar care înfățișează pe una din ele imaginea perfectă a unui polițist clasic american cu gogoși și bastonul de circulație, iar cealaltă un hoț cum apare și în filme, îmbrăcat în dungi, masca pe ochi și mulți saci de dolari pe fundal. Aceste șosete sunt potrivite pentru oricine îi place să dețină accesorii interesante și amuzante în dulap, în special potrivite pentru un cadou pentru iubit polițist.

O altă idee de cadou pentru iubit polițist amuzantă, mai ales dacă în timpul liber alege să se plimbe cu bicicleta, este alarma pentru aceasta cu un design ca cel al sirenei de pe mașina de poliție. Probabil se va simți înconjurat de servici și în timpul liber, însă cu siguranță i se va părea și amuzant.

Bonus, îi poți cumpăra o mașină de poliție din pluș pe post de pernă. Astfel, chiar dacă nu e în tura de noapte, această pernă îi va reaminti să se bucure de aceste nopți acasă până la următorul schimb de noapte.

Trecând la lucruri mai serioase care să facă parte din cadou, îi poți cumpăra un set bărbătesc de 5 piese care conține o ploscă realizată din metal, o pâlnie, două pahare de shot și o pipă. Acest set are componentele aranjate într-o cutie, fiind un cadou elegant pentru iubitul tău polițist.

De asemenea poți să îi faci cadou piese de decor pe tema serviciului său, cum ar fi o plachetă de lemn în formă de scut care are lipită pe el o plăcuță metalică aurie de aceiași formă. Plăcuța se poate peronaliza cu textul pe care vrei să îl alegi pentru iubitul tău. Poți alege să îi scrii cât de impresionantă este munca pe care o face el sau poți merge din nou pe tema umorului și să îi scrii ceva amuzant. De exemplu „Ori de câte ori ai vrea să te abați cât de puțin de la lege, un polițist s-a întâmplat să fie prin apropiere și să te vadă” sau multe altele.

Orice ai alege, fie că aparține de tema „poliție” sau este doar un cadou bărbătesc, va fi le fel de potrivit. Cadoul este tot cadou și pentru un polițist și pentru un avocat cât și pentru un bucătar. Nu contează prea mult profesia atât timp cât îl cunoști și știi ce îl pasionează.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *