Verificare extras de cont cetelem: de ce este un partener de incredere?

Cetelem este, fără îndoială, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața creditului de consum, atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice. Cetelem are si reputatia de a fi printre cele mai competitive organizatii din punct de vedere al tarifelor.

Analizând aspectele pozitive de la Cetelem, dar și punctele slabe ale acestuia, putem afla multe lucruri interesante despre aceasta organizatie de creditare cu traditie.

Rețineți că organizația are in portofoliu și oferte de răscumpărare a creditelor, creditelor ipotecare, precum și a economiilor și asigurărilor.

Cum poti contracta un împrumut de la cetelem?

– O poti face în doar 3 pași:

Simulare online
Completați formularul de cerere
Primirea răspunsului în 72 de ore

Verificare extras de cont cetelem: ce avantaje ofera zona de clienti?

Zona de clienți Cetelem oferă o serie de caracteristici practice pentru gestionarea globală a creditului dumneavoastră de consum. Am ales să enumeram principalele caracteristici pe care a fost posibil să le folosim pe site-ul Cetelem ca client, dar și ca solicitant de credit.

Rețineți că aplicația mobilă Cetelem (disponibilă pe Google Play și Apple Store) oferă exact aceleași funcții ca și versiunea pentru calculator sau tabletă.

Iata funcțiile oferite de cetelem după cum urmează:

Tabloul de bord: se referă la tot ce ține de consultarea datelor creditului de consum (suma împrumutată, data următoarei plăți lunare, costul total al creditului, ultimele tranzacții efectuate cu cardul etc.)

Gestionarea creditului: se referă la toate operațiunile pe care le puteți efectua online pentru modificarea condițiilor creditului dumneavoastră, în conformitate cu contractul dumneavoastră. Cetelem oferă o serie de servicii pentru a vă gestiona mai bine creditul.

Administrativ: se referă la toate operațiunile administrative care pot fi efectuate prin intermediul zonei sale de clienți Cetelem. Printre acestea si o verificare extras de cont cetelem gratuita.

Abonament: se referă la posibilitățile de abonare sau de consultare a pașilor aferenti acestuia ca client cu vechime sau client nou.

Serviciu clienți: se referă la posibile operațiuni cu serviciul clienți Cetelem, sfaturi si raspunsuri la toate intrebarile.

Părerea despre Cetelem este că își merită locul printre cele mai bune instituții de credit de pe piață. Deși nu este scutită de orice critică, trebuie să spunem ca site-ul si spatiul client este realizat astfel incat sa poti face operatiuni fara sa te complici.

Un alt punct atractiv, efortul depus de a facilita subscrierea creditului cu un raspuns online si definitiv in principiu in 72 de ore de la trimiterea dosarului complet, totul fara taxe de aplicare. Procesul ar fi fost perfect dacă ar fi fost posibilă trimiterea documentelor justificative online, dar aceasta este rezervată doar persoanelor care sunt deja clienți ai Cetelem și care doresc să deschidă o a doua linie de credit.

De remarcat, de asemenea, că organizația încearcă să incurajeze creditul responsabil, ceea ce este \important pentru oameni, cu un efort depus în ceea ce privește educația pe lumea creditului, în special pe creditul revolving, dar și oferind numeroase opțiuni pentru facilitarea managementului creditului prin optiunea de verificare extras de cont cetelem.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.