Cum sa alegi culoarea vopselei de par potrivite si sa beneficiezi de un notino voucher

Alegerea culorii vopselei pentru păr variază în funcție de modă, de dispozițiile noastre și de dorințele noastre de schimbare. Ne-am dori să fim blonzi sau roșcati sau bruneți, dar, în realitate, nu toate vopselele de păr ne avantajează.

Trebuie să știi să-ți alegi culoarea, să faci concesii și să optezi pentru alternative care ți se potrivesc mai bine în ciuda tendințelor momentului.

Alegerea culorii de par ideale pentru ține este mai ușoară urmând aceste sfaturi și beneficiind de un notino voucher la cumpărăturile online.

Cum să-ți alegi culoarea vopselei pentru păr în funcție de nuanța pielii

Indiferent dacă tenul tău este pal, roz, portocaliu, mediu, închis, mat sau orice altceva, acesta va influența în mare măsură decizia ta atunci când va veni timpul să alegi o vopsea de păr.

Câteva reguli de urmat:

Cu cât tenul este mai palid, cu atât mai puțin ar trebui să optăm pentru o culoare închisă. Nu este imposibil, dar efectul pe care îl obții este un semn clar că este nenatural.

Pe de altă parte, blondul nu arată de obicei foarte bine pentru femeile cu tenul închis la culoare.

Nu este recomandat să alegeți o nuanță prea apropiată de nuanța pielii, deoarece linia dintre piele și păr va fi prea neclară, ceea ce va diminua efectul general.

Alege-ți culoarea în funcție de culoarea ochilor

Ochii sunt adesea considerați cel mai important atu al feței, așa că este important să ținem cont de acest lucru atunci când ne schimbăm culoarea părului.

Ochii căprui pot trece neobservați dacă sunt combinați cu o vopsea pentru par prea închisa sau de o culoare prea mata. Prin urmare, preferă culorile calde precum caramelul, maro deschis sau o nuanță care amintește de whisky. Dacă te încadrezi în categoria asta, poți profită de un cod reducere notino la comandă ta de vopsea de par de pe site.

Alege-ți culoarea părului în funcție de machiaj

O nouă culoare de vopsea foarte îndrăzneață ne poate ajută să ne accentuăm și mai mult machiajul. Dacă ești genul care pune doar puțin rimel și luciu de buze dimineața, mai bine ai evita.

Paleta de machiaj se va schimbă în funcție de culoarea vopselei pe care o alegem pentru păr. Prin urmare, este important să faci o dublă schimbare pentru că efectul să aibă cu adevărat succes.

Trei aspecte care nu trebuie neglijate pentru o transformare reușită a culorii: ochii, obrajii și buzele.

În primele zile ale transformării, trebuie să va examinați tenul pentru a ajusta noul aspect, dacă este necesar.

Alege-ți culoarea părului folosind simulări

Ți-e frică să greșești alegând culoarea nepotrivită pentru părul tău? Există acum schimbări de culoare și simulări de tunsoare pe web și multe alte aplicații pentru fiecare sistem de operare sau telefon.

Principiul este simplu: ne încărcăm fotografia și încercăm virtual – fără teamă! – o schimbare de look.

Și gata! Cu aceste sfaturi, vei putea alege culoarea perfectă pentru părul tău. Scopul nostru este să te ajutăm să alegi o culoare care să rămână în paleta ta și care să-ți ofere un aspect natural. Așa că spunem un mare NU culorilor prea puternice! Verifică pe site ce ți se potrivește și beneficiază de un notino voucher pentru o reducere semnificativă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.