Am nevoie de bani pentru nunta mea de vis!

Împrumutul pentru căsătorie vă permite să organizați un moment important, poate cel mai important din viața unui cuplu, fără sa aveti grija banilor la orice pas.

Cheltuielile care trebuie suportate pentru organizarea unei nunti (achiziția de haine, verighete, petrecerea oferit invitatilor, ședința foto, luna de miere etc.) pot crește semnificativ bugetul necesar.

Cuplul care se confruntă cu această cheltuială poate fi susținut printr-o forma de finanțare la indemana: un credit care sa raspunda prompt cerintei tale “Am nevoie de bani!”

Împrumutul pentru nuntă poate fi o oportunitate valabilă, întrucât vă permite să combinați diferite cheltuieli într-o singură datorie, minimizând costurile petrecerii. Pe de altă parte, de obicei oferă o dobanda variabila, in functie de institutia financiara la care va hotarati sa apelati.

Pentru a găsi cel mai convenabil și potrivit împrumut pentru nevoile dumneavoastră, puteți accesa diferitele site-uri ale instituțiilor financiare, unele oferind chiar posibilitatea de a simula un credit. Pur si simplu introduceți suma dorita, durata creditului și obtineti dobanda aferentă și rata de plata lunar.

Aplicarea pentru un credit in vederea achitarii cheltuielilor ce țin de nuntă poate fi o oportunitate de a realiza o zi de neuitat.

Am nevoie de bani gratis: trebuie sa oferi garanții?

În general, acordarea unui împrumut nu este condiționată de prezentarea de garanții reale (sau drepturi de gaj sau de ipotecă asupra bunurilor deținute de solicitant).

Cu toate acestea, se poate întâmpla ca în unele cazuri, pentru a limita riscul de insolvență, instituțiile de creditare să ofere solicitantului un contract care prevede modificarea ratelor, sau o singură factură, capabilă să garanteze parțial sau integral suma.

Cea mai comună formă de garanție este semnătura unui co-debitor sau a unui terț garant, care acționează ca garant al plății datoriei. Aceasta este o cerere destul de comună, în prezența unor condiții speciale (cum ar fi un solicitant care are o vechime mica în muncă sau pentru o sumă deosebit de mare).

În orice caz, nu este posibilă stabilirea unor reguli valabile în prealabil, deoarece orice cerere de garanții este la latitudinea instituției care decide de la caz la caz, în funcție de profilul de risc al operațiunii și de solicitant. .

Elementele contractului de împrumut pentru nunta ta de vis

Legea prevede că un contract de împrumut trebuie să cuprindă următoarele elemente:

★        rata dobânzii aplicată;

★        orice alte taxe și condiții aplicate, inclusiv taxe mai mari în caz de neplată;

★        suma și condițiile împrumutului;

★        numărul, sumele și data scadenței ratelor individuale;

★        dobanda anuală efectiva (DAE);

★        condițiile în funcție de care DAE poate fi eventual modificat;

★        suma și motivul taxelor care sunt excluse din calculul DAE;

★        orice garanții necesare;

★        orice acoperire de asigurare necesară și care nu este inclusă în calculul DAE.

Suma pe care o primești de la instituția bancară va depinde de situația ta financiară și de capacitatea de rambursare. Dacă vrei să împrumuți și vrei să găsești o ofertă mai avantajoasă, ia în considerare compararea ofertelor și aplicarea online pentru un împrumut.

“Am nevoie de bani!” vei spune cand vei incepe sa faci calculele pentru nunta ta. Este normal să-ți dorești o petrecere memorabilă, iar acest lucru se poate realiza cu un simplu împrumut!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *