Notino livrare gratuită și cum să-ți alegi un parfum potrivit pentru podoaba capilară

Sa folosesti parfum pentru păr? O fi o idee ciudata pentru unii, dar de fapt, este un pas destul de inteligent, aromat, chiar dacă nu totul este permis dacă îți pasă de sănătatea părului tău. Parfumul și părul pot merge într-adevăr mână în mână, cu condiția să respectați câteva condiții de utilizare. Alege si din gama de produse de calitate din magazinul online si poti primi de la Notino livrare gratuită.

De ce să te dai cu parfum în păr?

Ai observat cum mirosul tău tinde să se estompeze pe măsură ce ziua trece? Acesta este un fenomen natural datorat mai multor factori, printre care transpirația și aciditatea pielii. Dacă ai pielea uscată, vei fi deosebit de afectat. Pentru a-ți face parfumul să reziste mai mult, și mai ales dacă nu ai ocazia să te parfumezi din nou înainte de a ieși, poți să-ți pui puțin parfum în păr. Nu pune prea mult, mai ales dacă obișnuiești să porți un parfum mai puternic, cu riscul de a deranja pe cei din jur. Daca ai fost inchis intr-un spatiu restrans si parul tau a fost supus unor mirosuri neplacute, precum grasimea sau tutunul, poti sterge acest miros neplacut stropindu-te usor cu parfum.

Cum să-ți folosesti parfum pentru păr?

Ești obișnuita să porți în fiecare zi parfumul tău preferat și, de asemenea, vrei să-ți parfumezi părul? Nicio problemă, dar nu forța prea mult nota. Alege același parfum pe care îl porți pe piele sau pe haine. Amestecurile de arome ar putea fi catastrofale dacă nu se potrivesc. Parfumul rămâne în păr foarte mult timp, așa că nu trebuie să pulverizezi abundent din el. Privilegiază o nota subtilă. Pentru asta, dacă folosești un vaporizator, apasă-l la cel puțin 10 cm deasupra capului. Parfumul se va așeza pe tot părul și nu doar într-un singur loc. De asemenea, poți pune câteva picături de parfum pe peria de păr. Evita parfumurile de păr solide, deoarece au in consistență ceară și pot face părul gras.

Notino livrare gratuită de parfum si produse de ingrijire a parului printr-un cod de reducere notino.

Părul tău este o parte integrantă a capitalului tău de frumusețe și trebuie să îi acorzi o atenție deosebită. Ca orice produs cosmetic, parfumul poate avea consecinte asupra sanatatii parului. Poate conține componente care pot fi agresive pentru fibra capilară. Dintre acestea se pot menţiona în special alcoolul, în general etanolul. Alcoolul este un produs foarte uscat. Daca ai deja parul uscat si casant, nu folosi parfum pentru par, sau doar o usoara pulverizare din cand in cand, altfel vei creste gradul de uscaciune a parului. Parfumurile contin si uleiuri esentiale si esente care pot provoca alergii sau dermatite. Evitacat poti sa pui parfum direct pe scalp. Acest lucru poate duce la mâncărime, apariția mătreții sau chiar la eczeme. De asemenea, știi că parfumul și vopseaua de par nu sunt neaparat cele mai bune prietene. Deci, alege corect parfumul de par, dar si produsele de ingrijire pentru a nu-ti podoaba capilara. In acest scop, verifica in magazinul tau de cosmetice, selecteaza ce ti se potriveste si poti obtine de la Notino livrare gratuită.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *