Toata căldura orientului într-un parfum

Familia orientală este una dintre cele mai vechi clase de produse aromatice. Tămâie, condimente și iar condimente – toate acestea sunt direct asociate cu țările calde îndepărtate din cele mai vechi timpuri. Odată cu tradiția femeilor bogate și frumoase de a-și freca corpul cu uleiuri aromate, începe crearea de parfumuri.

Până în prezent, se păstrează principalele trăsături ale acestui grup, inerente încă de la fundație – note misterioase, atractive de condimente, arome dulci de flori și fructe rare, pe care le poți găsi în parfumuri arăbești Zafaran. Trenul lor este dens, au o tenacitate extraordinară și o piramidă adâncă, care se deschide treptat. Toate poartă căldură în sine, parcă s-ar învălui într-o ceață îmbătătoare de dulceață. Datorită acestor proprietăți de construcție, precum și utilizării opoponaxului, zibetei, cuișoarelor și moscului, majoritatea parfumurilor orientale cu uleiuri esențiale sunt afrodisiace.

Parfumuri arăbești Zafaran

Întreaga categorie de parfumuri Zafaran poate fi împărțită în mai multe familii mai mici, cu propriile caracteristici specifice:

Floral – amestecă dulceața delicată sau nuanțe de amărăciune florală ușoară, făcând parfumul mai subtil și feminin. Astfel de parfumuri pot fi Arabia Woman, Arabia Man, Oud Al Shahamah, Ser Al Ameera.

Lemnos – sunt completate de note uscate, care sunt adesea accentuate de accente de citrice și lavandă. Acestea pot fi Genesis Oud Malaki, Ahlaami, Fen Al Arab.

Ambergris sunt cele mai strălucitoare și mai grele reprezentante ale parfumurilor orientale, sunt bogate și luxoase. Exemple sunt parfumurile arăbești Zafaran precum Le Falcone – Majestic, Le Falcone – Turn pour Femme.

Parfum oriental picant – aromele de condimente – cuișoare, ghimbir, cardamom, precum și lavandă moale sunt compoziții foarte intense, senzuale și seducătoare, pe care le poți găsi în parfumurile Atelier Intense, Step, Saga Man.

Compozițiile orientale sunt deosebit de bune pentru o ieșire de seară, în armonie cu imagini luminoase de ținute luxoase. Dar pentru un look casual, acestea pot fi potrivite, mai ales in sezonul rece. Compoziţiile dense, languroase, pline de căldură te vor încălzi chiar si pe îngheţuri severe. Dacă preferi versiuni mai proaspete, dar totuși combinații rafinate de condimente și rășini iarna, atunci majoritatea acestor compoziții au variante mai ușoare, mai puțin grele și mai groase, dar la fel de rafinate.

Cine este potrivit pentru parfumuri arăbești Zafaran?

În gândurile tale ar putea apărea frumuseți cu părul negru și ochi negri, cu o privire lungă și misterioasă și mișcări grațioase. Aici se încadrează și bărbații bruneți. Dar această imagine este rezultatul fuziunii dintre persoană și parfum, iar caracterul joacă un rol important în selecție. O doamnă seducătoare, senzuală și strălucitoare blondă, șatenă sau roșcată va înfrumuseța fără îndoială o compoziție caldă, iar un bărbat blond sau șaten se potrivește bine cu nuanțe mai groase. Încrederea în sine suplimentară, forța interioară – toate acestea pot fi doar subliniate, dar nu dobândite în acest fel.

Nici vârsta nu trebuie ignorata – mirosul parfumurilor orientale de uleiuri esenţiale sunt pentru persoane puternice si experimentate. Există, de asemenea, o părere că grupul oriental este adesea potrivit și pentru persoanele mai în vârstă. Aceste opțiuni se vor dezvălui pe deplin proprietarului pielii calde, care se distinge de rece printr-o nuanță de piersică și tonuri verzui. Asta nu înseamnă deloc că, având tipul de temperatură opus, trebuie să renunți la aromele îmbătătoare și fabuloase, însă ar trebui să alegi compoziții mai delicate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.