Sport în haine lejere la prețuri lejere cu un cod promoțional about you

Dincolo de aspectul estetic, ținuta pe care o porți în timpul antrenamentului face diferența în confortul tău, performanța și chiar sănătatea ta!

Vrei să descoperi toate secretele unei ținute sportive potrivite antrenamentelor tale? Iată câteva criterii principale că să te poți bucură din plin de un antrenament reușit:

Reglarea temperaturii

Luarea în considerare a condițiilor de antrenament și în special a temperaturii este un criteriu esențial pentru o sesiune bună. În interior sau în aer liber, este important să adaptați ceea ce purtați.

Este vară ? În cele mai fierbinți zile, temperatura interioară poate crește la aproape 30 de grade! Transpiri mai mult și crește riscul supraîncălzirii.

Cu temperaturi interioare ridicate sau antrenamente cardio grele care vă cresc temperatura corpului, îmbrăcămintea care elimină umezeală este esențială. Alegeți articole de îmbrăcăminte sport care să vă lase pielea să respire și evitați hainele 100% din bumbac care absorb transpirația și umezeală.

Alege un tricou special conceput pentru efort. Te poți gândi să dai o tură prin magazinele online că să cauți un tricou cu tehnologia dryCELL care transportă transpirația către exterior pentru a rămâne uscat în timpul antrenamentului la un preț mai mult decât decent și să beneficiezi și de un cod promoțional about you cu ocazia asta.

În plus, croiul ergonomic și relaxat al unui tricou oferă o mare libertate de mișcare și permite o mai bună ventilație în timpul exercițiului, pentru a evita orice risc de supraîncălzire.

Colanții pentru femei sunt ideali pentru confortul tău! Pe măsură ce te antrenezi, corpul tău se încălzește treptat, iar formă strânsă a colanților te ajută să menții căldura și să te adaptezi la această perfect dacă temperaturile încep să scadă.

Când vine iarnă, îmbrăcămintea necorespunzătoare în condiții climatice dure te expune riscului de degerături, arsuri, boli respiratorii sau vasculare și performanțe reduse.

Strategia este să te îmbraci în 2 sau 3 straturi pe care le poți îndepărta pe măsură ce începi să depui efort, dacă este necesar. Alege îmbrăcămintea care absoarbe sudoarea că strat interior și pune un strat izolator deasupra. Un tricou cu aceeași tehnologie Drycell este, de asemenea, ideal pentru a purta sub glugă sau un strat impermeabil și respirabil în timpul sesiunilor de antrenament pe vreme rece pentru a menține căldura. În cele din urmă, dacă sunteți foarte sensibil, este important și să vă acoperiți capul, urechile și mâinile pentru a le proteja de frig.

Nu uită că poți găși echipamente pentru sport de la marile branduri dând doar câteva click-uri pe magazinul online preferat, beneficiind și de un cod reducere about you pentru articolele sportive.

Flexibilitate, confort, siguranță la prețuri de invidiat cu un cod reducere about you

Cusături groase, mâneci restrictive sau înguste, îmbrăcăminte care se ridică atunci când te ghemuiești … tot disconfortul care face din antrenamentul tău unul insuportabil.

Hainele pe care le porți trebuie să fie confortabile și potrivite pentru activitatea ta. Dacă nu (prea strâmta, prea largă, te irită etc.), va deveni o corvoadă să faci sport. Ele nu trebuie să fie restrictive și să fie atât de lejere încât să te facă să uiți că le ai pe ține.

Pentru o protecție bună și o gamă suficientă de mișcare, alege îmbrăcăminte elastică. Permit o mare libertate atunci când faci orice exercițiu. Antrenarea în confort optim îți permite să te concentrezi doar asupra exercițiilor.

Pe scurt, atunci când alegi îmbrăcămintea sport, acordă o atenție deosebită designului și materialului din care este făcut și alege piese fără cusături care îți irită pielea. Găsește calitate la superlativ de la brand-uri de top pentru a practică sport în condiții optime, beneficiind de prețuri bune și de reduceri. Îți poți lua un cod reducere about you chiar azi!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *