Cum să alegi la reducere sutienul potrivit pentru bust

Alegerea sutienului potrivit la reducere pentru bust nu este întotdeauna ușoară. Cu multitudinea de modele disponibile, puteți găsi rapid un sutien care nu se potrivește cu pieptul dumneavoastră. Cu toate acestea, pentru o chestiune de confort, sănătate și estetică, găsirea modelului care se adaptează tipului dvs. de corp este esențială.

Pare simplu, dar multe femei (peste 80%) poartă un sutien care nu se potrivește cu măsurătorile lor. Prin urmare, este esențial să vă cunoașteți dimensiunea sutienului pentru a alege un model care să vă asigure un sprijin bun pe tot parcursul zilei. Pentru a află dimensiunea dvs., trebuie doar să folosiți un instrument pentru măsurarea bustului și a circumferinței taliei.

Un alt element de bază pentru alegerea sutienului potrivit cu preț la reducere îl reprezintă forma sânilor care variază de la femeie la femeie: pentru unii, va avea o formă așa-numită „rotundă”, pentru alții „asimetrică” sau chiar „în formă de clopot”.

Dacă sânii tăi sunt curbați în mod natural (au formă de măr) și nu este nevoie să folosești un sutien push-up cu preț redus, ti se vor potrivi majoritatea stilurilor de sutien.

Cu sau fără armătură, cu cupă sau fără cupă, sutienul triunghi va merge, de asemenea, perfect la sânii în formă de măr. Urmează formă naturală a sânilor și permite un aspect natural, asigurând în același timp un sprijin bun. Cu toate acestea, sânii generoși vor favoriza modelele cu armături pentru un sprijin mai bun și mai mult confort în timpul zilei. Toate aceste sfaturi trebuiesc puse în practică printr-o sesiune de cumpărături la reducere folosind site-ul codurireducere.ro. Aici vei regăsi codul de reducere about you ce îți va permite să accesezi la promoție peste 2500 de modele de sutiene.

În continuare, sutienul push up va fi cel mai bun aliat pentru femeile ale căror sâni nu sunt în formă. Un simplu ajutor vă va apropia sânii și vă va oferi un decolteu frumos!

Pentru sânii în formă de pară, optează pentru un sutien cu jumătate de cupa. Acesta din urmă vă va ridică pieptul și va umflă partea superioară a sânilor. Sutienul push-up va fi, de asemenea, o alegere potrivită pentru această formă de sân.

Când ai un sân mai mic decât celălalt, ar trebui să optezi pentru sutiene cu tampoane detașabile. Un alt mic sfat, trageți de una dintre bretelele sutienului; acest lucru va armoniza dimensiunea sânilor.

Sutienul push-up este, fără îndoială, tipul de sutien care se potrivește cel mai bine sânilor mici. Va da volum decolteului, precum și un efect plin!

Pentru a evita efectul de sâni lăsați și a preveni durerile de spate, în cazul persoanelor cu bust generos va fi esențial să selecteze un sutien care să se adapteze acestor caracteristici. Sutienul cu cupa întreagă va fi perfect pentru sânii mari. Oferă un suport foarte bun în timp ce acoperă pieptul fără a-l comprimă. Cu toate acestea, trebuie să evitați decolteurile adânci pentru că riscați să atrageți atenția doar în zona bustului. Luați în considerare, de asemenea, opțiunea pentru sutiene cu bretele largi pentru a evita urmele de pe umeri.

Sutienul este unul din articolele vestimentare feminine prin excelență și, oricât de ciudat ar putea părea, oferă o doză de suport necesar pentru creșterea încrederii în ține și sublinierea feminității. Pe lângă disconfortul pe care ni l-ar putea crea purtarea unuia inadecvat fizionomiei noastre, este vorba și de grija pentru sănătate. Nu vrem ca hainele, mai ales cele ce intră în contact direct cu pielea, să devină elemente care să ne facă rău.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *