Avantajele izolării apartamentului cu un credit cu aprobare imediată

Avand in vedere faptul ca iarna exista cea mai mare pierdere de caldura din locuinte, avem propunerea pentru o etansare si izolare cu ajutorul unui credit pe termen scurt, pentru a va pune planul in aplicare  cu succes.

Atunci cand se utilizeaza sursele de energie, de obicei acestea produc gaze de sera in atmosfera, prin arderea combustibililor si astfel se ajunge la o incalzire globala. De aceea se recomanda o utilizare atenta a acestor surse de energie.

Foarte avantajoase sunt izolarile termice la cladiri, deoarece se ajunge la economisirea energiei si a banilor cu aproape 50% si prin astfel de metode se asigura si protectia mediului.

Pintre metodele  de protectie avem ca exemple aplicarea vatei de sticla pe pereti si pe acoperisuri, a polistirenului expandat pe podele si foliile de polietilena aplicate pe tevi. Atunci cand  se folosesc si produse de etansare la usi si ferestre se poate ajunge la reducerea racirii aerului,  precum si la reducerea costurilor la facturile de incalzire.

Daca se utilizeaza produsele de izolare corespunzator pentru umplerea golurilor si a orificiilor, atunci iarna se va mentine caldura in imobile si vara va fi racoare.

In general, produsele de etansare nu au costuri foarte mari, iar investitia se poate recupera intr-un timp foarte scurt.

Avand in vedere ca temperaturile oscileaza, acestea duc la contractiile peretilor casei dumneavoastra si apoi apar crapaturile si golurile in peretii casei si la imbinari. Solutia la aceste crapaturi si goluri create este ca ele se pot umple cu spuma poliuretanica sau silicon.

Protocolul de la Kyoto are ca scop o reducere a emisiilor de gaze care au efect in atmosfera. Acest protocol a aparut in anul 2005 si a fost acceptat de 184 de state.

Puntile termice duc la pierderi de caldura in jur de 20-50%. In alte zone se pierde caldura astfel: prin acoperisuri/tavan cu 25 %, prin peretii despartitori cu 12-25%, prin podele 10% si prin usi si ferestre cu 10-25%.

Daca nu dispuneti de sumele necesare, pentru a realiza modificarile de acest gen cat mai repede, creditdoctor.ro vine in ajutorul dumneavoastra,  cu propunerea de a aplica la un credit pana la salaiu pe loc si de a obtine de la unele agentii imprumut cu o% dobanda in primele 30 de zile.

Pentru a nu avea riscul intarzierii platii, este recomandat sa imprumutati sume mai mici o data la cateva luni si sa faceti modificarile in locuinte treptat, ajungand asfel sa optimizati cheltuielile si sa faceti economie la bani.

Daca vrem sa aflam unde avem goluri de aer in locuinta noastra exista cateva exemple care se pot aplica usor.

Daca trecem mana in lungul de la ramele ferestrelor se pot simti curentii de aer. Un alt exemplu este acela de a apropia o lumanare de ramele ferestrelor si a geamurilor si urmarim directia fumului. Daca acesta se duce intr-o directie rezulta ca exista curenti de aer.

Cand vedem lumina soarelui ca patrunde in orificiile pentru cabluri, inseamna ca si acolo exista curenti de aer.

In concluzie, pentru a aplica la un imprumut pe termen scurt e nevoie doar de o creditare online facuta doar cu buletinul.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *