Informații utile despre un credit rapid de la Ocean Credit

Ocean Credit este una din instituțiile financiare nebancare, IFN, cu una din cele mai mici dobânzi în cadrul ofertelor companiei de împrumut și credite. După o mică observație, am realizat că minimul dobânzii la majoritatea instuțiilor financiare nebancarea este de 36-60% în medie, la un împrumut realizat pe o lună de zile, iar Ocean Credit dispune de doar 11,94% dobândă de achitat, astfel fiind una dintre cele mai generoase oferte ale acestor tipuri de instituții depășind în multe situații chiar dobânda pe care ar achita-o cineva în cadrul unui credit bancar la o bancă din România.

Aplicarea pentru acest credit este aprobată automat, după verificarea documentelor și a informațiilor oferite pentru a realiza un contract pentru un credit în cadrul companiei Ocean Credit.

Cartea de identitate și cardul de salariu reprezentând cele mai importante aspecte ale acestor informații, doar minimul fiind necesar.

De asemenea există și oferte preaprobate, proces pentru care trebuie să comunicați instituției scorul dumneavoastră de credit în cadrul unui birou de credite, această practică poate fi realizată de asemenea de către compania Ocean Credit, în cazul în care clientul nu știe sau nu poate exact în acel moment să obțină această informație, una ușor de obținut de altfel întrucât atâta timp cât o companie poate obține această informație, la fel de ușor poate și clientul, dar varietatea excelează aici iar transferul și documentația putând fi făcută de ambele părți pentru o realizare mai ușoară a creditului în funcție de situația în care acesta este cerut, că este o urgență sau nu, sau de o importanță majoră sau scăzută după nevoia fiecăruia dintre clienți.

După oferta preaprobată, puteți să decideți suma pe care doriți să o împrumutați cât și perioada pe care o doriți pentru a rambursa împrumutul, după procesul simplu de de aplicare pentru împrumut, puteți semna contractul în format electronic printr-un cod transmis prin sms pe numărul dumneavoastră personal pe care îl veți oferi pentru această aplicare. Puteți primi banii instant pe cardul de salariu în cazul creditului preaprobat, astfel doar procesul de aplicare durând câteva minute în cazul în care cunoașteți deja scorul de credit, facilitarea creditului fiind făcută deja în mare parte. Aceasta este o ofertă unică spre deosebire de majoritatea și restul instituțiilor financiare nebancare, în cazul majorității fiind nevoie să aplicați mai întâi iar mai apoi să primiți răspunsul de aprobare sau refuz din partea instituției respective.

Cum am spus deja, dobânda medie a companiei Ocean Credit este mult mai mică decât în cadrul majorității IFN-urilor, astfel o dobândă totală pentru un credit Pinguin în 3 rate, disponibil la Ocean Credit, este de doar 11,94%. Astfel pentru un împrumut de 1000 de lei de returnat în 90 zile, dobânda totală va fi de 119,4 lei iar suma de rambursat va fi totalul celor două de doar 1119,4 lei.

Creditul Crab pe 15 zile este unul și mai avantajos, dobânda fiind de doar 4,61%, astfel durata creditului și achitarea mai rapidă a rambursului vă oferă diferite avantaje. Aici pentru un credit de 1000 de lei realizat în mai puțin de o lună, veți avea o dobândă totală de 46,1 lei iar de rambursat doar 1046,1 lei.

 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *