Credit până la salariu ca și împrumut rapid

Daca ai nevoie de bani si vrei sa-i obtii rapid exista 13 posibilitati de imprumut.

Piata imprumuturilor din Romania este foarte diversificata si persoanele care au nevoie de un imprumut urgent au sansa sa intre in posesia banilor, in aceeasi zi cu solicitarea pe care au demarat-o.

Aceste institutii financiare nebancare pot oferi impurmuturi rapide chiar si cu dobanda de 0%.

Cele 13 entitati din tara noastra ofera imprumuturi incepand de la 100 de lei  pana la 20.000 de lei, fara a cere giranti sau vreo garantie.

Cei de la creditdoctor.ro recomanda celor care au nevoie de un imprumut de maxim 2.000 de lei sa apeleze la VivaCredit, care ofera aceasta suma cu dobanda de 0% , pentru primele 30 de zile. Daca aveti nevoie de o suma ce depaseste 2.000 de lei, dar este pana in suma de 4.000 de lei, atunci recomandarea vine spre CreditFix.

Institutia financiara nebancara CreditPrime este si ea asemanatoare  si ofera si ea 4.000 de lei cu dobanda de 0% , pentru primele 30 de zile.

La o suma mai mare avem ca recomandare IFN-ul OceanCredit, care va poate imprumuta cu 4.500 de lei maxim si cu o dobanda de 11.94% la 90 de zile. Acesta este singurul IFN care ofera imprumuturi persoanelor care nu au vreun istoric negativ de neplata a ratelor si bineinteles nu sunt raportate la biroul de credit. Aceasta institutie se asigura ca nu se expune vreunui risc prin aplicarea acestei masuri exigente.

HoraCredit ofera pesroanelor interesate imprumuturi de maxim 10.000 de lei cu dobanda de 0% pana la 3.000 de lei si apoi cu dobanda de 0.08% pe zi, pentru sumele ce depasesc 3.000 de lei.

Provident si Credius pot acorda maxim suma de 20.000 de lei, cu dobanzi variabile in functie de imprumut si frecventa platilor.

La final amintim de cei de la EasyCredit care va pot oferi un imprumut de minim 7.000 de lei si poate ajunge la maxim 90.000 de lei cu impunerea unei garantii imobiliare, care poate fi teren, casa sau apartament.

Toate IFN-urile prezentate anterior va pot oferi imprumuturi chiar daca aveti istoric negativ sau sunteti declarat rau platnic, cu exceptia celor de la EasyCredit si OceanCredit. Este indicat sa nu intreceti limita si la aceste avantaje, deoarece si aici pot aparea blocaje si va puteti trezi in situatii nedorite.

In tara noastra , desi au trecut si ele printr-o criza economica, in prezent IFN-urile  reusesc sa supravietuiasca si sa fie intr-o continua expansiune. Astfel, daca bancile comerciale au niste servicii si conditii dinainte stabilite si care nu mai pot fi modificate, in cazul IFN-urilor situatia e diferita.

Spre deosebire de bancile comerciale, IFN-urile vin cu oferte variate si isi modifica si isi adateaza produsele in conformitate cu cerintele clientilor. De aceea, aceste institutii financiare nebancare reprezinta o ramura competitiva  in sectorul financiar.

IFN-urile sunt institutii financiare nebancare, care ofera credite legale, dar spre deosebire de bancile comerciale, aceste IFN-uri nu pot deschide conturi pentru client si nu pot atrage depozite. Aceste IFN-uri nu verifica baza de date a Biroului de Credite, decat doar in cazul unor imprumuturi foarte mari.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *