Cum poți lua un credit pentru persoane rău platnice?

Daca ai un venit minim garantat si esti un om corect si de incredere, poti solicita un credit urgent cu 0% dobanda.

Daca ai nevoie sa imprumuti intre 2.000-3.000 lei pentru sarbatorile de iarna , solutia ideala o reprezinta institutiile financiare nebancare.

Astfel, daca scrii pe google expresia credit urgent azi si accesezi site-urile de profil , ai posibilitatea de a selecta suma dorita, apoi completezi formularul online si cererea de imprumut este aproape finalizata.

Cei de la CrediDoctor iti recomanda ca prima varianta institutia VivaCredit.

Acestia iti ofera 0% dobanda pentru primul imprumut. Concret, daca imprumuti 2.000 lei si ii returnezi in mai putin de 30 de zile nu platesti nici o dobanda.

Conditia de baza este sa declari un venit minim stabil de 300 ron lunar. Avand in vedere, ca aceste institutii acorda bani imprumut si persoanelor rau platnice, ele trebuie sa aiba siguranta ca solicitantul are de unde sa returneze banii imprumutati.

Practic, dupa ce faci dovada venitului minim, se proceseaza cererea de imprumut si apoi mai semnezi un acord de verificare la Anaf, pe baza caruia vei primi sau nu imprumutul.

Unele IFN-uri iti acorda imprumutul in baza unei dovezi palpabile a venitului,  iar altele iti cer doar buletinul.

Aici avem ca exemple institutiile financiare nebancare iCredit si OceanCredit.

ICredit ofera imprumut doar cu buletinul in suma de minim 500 de lei si maxim 10.000 de lei. La un imprumut de 10.000 de lei pentru 24 de luni veti plati   o dobanda de 100% la banii imprumutati.

Aceasta institutie financiara nebancara are o DAE foarte mare cuprinsa intre 127 si 3700%. In plus, daca esti client nou poti imprumuta de la iCredit maxim 6.000 de lei. Insa odata devenit clientul lor si achitand la timp ratele, poti fi inrolat in programul de loialitate, care iti aduce anumite bonusuri si avantaje.

O categorie aparte o reprezinta si pensionarii in cadrul iCredit, deoarece au o oferta speciala pe 15 luni cu valori de maxim 6.000 de lei.

Aceasta institutie financiara nebancara a aparut in Romania in anul 2011 si are mai multe sedii fixe si peste 1600 de angajati. De asemenea, iCredit face parte din grupul numit Management Finanacial Group, un grup de altfel foarte activ in alte patru tari din Europa de Sud-Est.

OceanCredit ofera doua tipuri de imprumuturi: Crab si Pinguin.

Imprumutul Crab poate fi de maxim 1.500 de lei pe 15 zile  si dobanda de 4.61%, iar imprumutul Pinguin ajunge la 4.500 de lei pentru 90 de zile si are o dobanda de 11.94 %.

Institutia financiara nebancara  OceanCredit nu  ofera împrumuturi persoanelor rău platnice ori raportate la biroul de credite.

Scopul celor de la OceanCredit este acela de a avea cele mai bune produse de pe piata financiara. In ceea ce priveste produsele acestei institutii financiare nebancare, amintim ca ele au la baza o munca de cercetare atenta si se bazeaza pe tehnologii recente si design actualizat de calitate.

Aceste IFN-uri ofera posibilitatea de a accesa un imprumut online, doar cu buletinul si necesita doar completarea unui formular in baza dovezii unui salariu stabil, de minim 300 de lei.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *